Ранният гений на рока разцъфна у панагюрските деца

рок

Музиката играе огромна роля в живота ни. Тя притежава силата да раздвижва емоциите ни, да ни вдъхновява или просто да ни забавлява, хубавата музика никога не умира. От ранния гений на Елвис Пресли и Rolling Stones до последните успехи на Джеймс Блънт и Kaiser Chiefs е ясно, че рок и поп музиката продължават да разцъфтяват. Рокът ни кара да мислим, дава ни свободата да бъдем себе си! Чрез него изпитваме различни емоционални чувства, които се предават от изпълнителите към техните песни, а от там и на публиката.

С тази емоция се сляха и я предадоха и талантливите възпитаници на Стоил Атанасов от класа по китара и ударни инструменти при ОШИ „Евгений Зумпалов”.

В една нестандартна обстановка, със звукови и сценични ефекти и голям брой присъстващи младите рокаджии предизвикаха истински фурор с представянето си на 30 март в камерната зала на Театъра.

Водещ на събитието беше Стефан Рапонджиев – директор на Градска библиотека и привърженик на подобен тип мероприятия.

Музикантите се представяха солово, в дуети и групово. Публиката беше във възторг след всяко едно изпълнение. На сцената се изявиха участници на всякаква възраст, които показаха уменията си, натрупани за кратък период от време.

Атрактивно представяне, талант и артистизъм, любими песни и професионално изпълнение – такива впечатления оставиха възпитаниците на Стоил Атанасов.

Интересът към класа по китара нараства с всяка изминала година. Сред учениците има много момчета и момичета, които с ентусиазъм и енергия се ангажират с преподаваните уроци, а школата за тях е като втори дом.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.