Радиоводещият Румен Стоичков гостува на банци

Любимият на поколения радиослушатели водещ на предаването „Нощен хоризонт“ по БНР Румен Стоичков гостува на банци този вторник, 19 юли. Интересната среща се състоя в сградата на читалище „Пробуда“ в селото, чиято зала се оказа тясна, за да побере всички искащи да се срещнат с „познатия глас“.

Румен-Стоичков-БаняРумен Стоичков представи пред аудиторията новата си, трета поред, книга носеща името „Някъде там“. Новото издание, заедно с предходните две – „Преди забравата“ и „Из стръмнините на България“, оформят своеобразна трилогия на почти всичко българско и родно. Чрез средствата на мултимедията сладкодумният журналист „разходи“ присъстващите из едни от най-тайнствените кътчета на нашата красива родина. Показаното и разказаното от интересния гост предизвика много въпроси от страна на публиката, на които той отговори с охота.

Двата часа на срещата минаха неусетно, като и публика и гост си пожелаха скоро да се срещнат пак

Миналата година Румен Стоичков бе номиниран от Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите за приза „Пазител на традициите 2015” и спечели наградата на жури и публиката в категория „Личност”. Неговата нова книга „Някъде там“ включва пътеписи, легенди и няколко интервюта, съхранени в Златния фонд на БНР.

Румен-Стоичков-Баня-2

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.