Допълнителни 58 хранителни пакети за Панагюрище от БЧК

Още 58 човека от общината ще получат хранителни помощи, съобщиха от БЧК-Панагюрище вчера. Пакетите ще бъдат раздавани по списък от понеделник. Това са нераздадените по различни причини хранителни помощи от предходната кампания, а списъците на получателите са обработени в Дирекциите „Социално подпомагане“ в цялата страна.

За още една добра новина ни съобщиха от местната организация на червенокръстците. Двама абитуриенти сираци, които са ученици в панагюрски училища, ще получат подкрепа в навечерието на своите балове на стойност по 2 000 лева. Доброволците от БЧК-Панагюрище са много доволни, че тези средства се отпускат целево за Панагюрище, тъй като организацията е една от най-активните в страната. Националният съвет явно е оценил по достойнство усилията, полагани години наред. Преди две години имаше също такъв случай, когато бе подпомогнат един абитуриент със средства на същата стойност.

През уикенда БЧК-Панагюрище бе домакин на обучителна среща със свои колеги от организацията в Кърджали. Гостите бяха настанени в хотел в с. Баня, а домакините им осигуриха и посещение на панагюрските музеи. За това ще можете да прочете в тазседмичния ни брой.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.