БЧК-Кърджали на гости тук

Силна и стилна група от Кърджали посрещната през уикенда доброволците от БЧК-Панагюрище. Гостите им, ок. 35 човека, си бяха нарочили да посетят Панагюрище отдавна, веднага след посещението на панагюрци при тях, а и имайки предвид подчертаната активност на нашата организация.

%d0%b1%d1%87%d0%ba-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%bb%d0%b8Панагюрските доброволци посрещната радушно гостите си в своята Къщичка, почерпиха ги и им бяха подготвили сериозна програма. В нея имаше обмяна на опит, както и разходна им панагюрските музеи. Гостите споделиха с „Време“ своето очарование от посрещането, от града и особено от Градския музей. Те изслушаха с особено внимание прекрасната лекция на главен уредник Ирина Ботева в презентационната зала на Музея и не спряха да фотографират всички в Трезора и експонатите на втория етаж. Приятно бе да се види с какво внимание те разгледаха старопечатната експозиция и експонатите от Априлското въстание.
Гостите бяха настанени за две вечери в с. Баня и на тръгване към Копривщица споделиха, че са изключително благодарни на домакините си за топлото посрещане и сериозната програма. Заканиха се да дойдат пак.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.