Три победи за 12-годишните ни хандбалистки на зоналното

На 18 март в Сливница се проведе втория кръг на зоналното първенство за 12-годишни момичета. В него участваха отборите на ХК „Панагюрище“, ХК „Хасково“, ХК „Свиленград“ и ХК „Сливница“.

В първата среща малките панагюрски таланти се наложиха над „Свиленград“ с резултат 12:10. Във втората си среща отборът на ХК „Панагюрище“ победи „Хасково“ с резултат 18:4. Третата среща на нашите момичета в турнира бе с домакините от „Сливница“. „Панагюрище“ я спечели служебно с резултат 10:0, тъй като отбора на домакините се яви с нередовни състезателки, неспазвайки наредбата на Федерацията по хандбал.

С тези три победи, отбора на ХК „Панагюрище“ е на първо място във временното класиране (след първият кръг отбора заемаше второто място). Третият кръг от първенството ще бъде през април в Хасково.

Хандбален клуб „Панагюрище“ ще бъде домакин на Държавния финал за 12-годишни момичета на 2-4 юни. Като домакин нашият отбор участва в него, независимо от класирането, но е длъжен да участва в предварителната фаза на първенството в зоните.

Състав на отбора: Дарина Кирилова, Божидара Карагьозова, Аделина Футекова, Цветелина Пашова,Теодора Панова, Шинка Филипова, Габриела Щрангова, Милка Юрукова, Екатерина Баракова, Ваня Шиндарова, Стоеслава Кекова, Габриела Попова.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.