Многобройна публика събра премиерата на втората стихосбирка на Михаил Караиванов

Мишо

Само година след излизането на дебютната му стихосбирка „Зависимост”, младият панагюрски поет Михаил Караиванов представи и втората си поетична книга, носеща интересното заглавие и в тон с новите тенденции в социалните мрежи „#53 пъти Любов и други важни неща“.

И тук, продължава да бъде интересна симбиозата между един инженер по специалност, музикант по душа и поет по призвание. Крайният резултат е логическо мислене, което създава прекрасни ноти, пресъздадени в писмено слово.

Книгата,  беше представена на 9 юни в панагюрския клуб Boombox и също като първата успя да събере многобройна публика, което рядко може да бъде видяно на представяне на поетична творба. За поезията на Мишо бяха пристигнали и гости от Перник, Варна … Почти всички присъстващи си закупиха стихосбирката (което може да броим за доста голям успех) и получиха оригинално послание с автограф от Мишо.

Вечерта се превърна в необикновена, тъй като събра две изкуства, обединявайки ги. Поезията, води към музата, от там се ражда музиката. За музикалния фон на вечерта се погрижиха момчетата от MODICA със свои акустични парчета.

Книгата „„#53 пъти Любов и други важни неща” съдържа 53 стиха, като част от тях са публикувани във фейсбук-страницата Изгубени в думите. Разделени са в пет глави. Четири от тях са посветени на любовта в различните й форми, а последният е за останалите „важни неща”.

Корицата на книгата и фотографиите отново са дело на Моника Димитрова, а рецензент и редактор е Стоян Радулов.

Книгата беше одобрена за частично подпомагане по проекта на Община Панагюрище „Панагюрище – духовност и творчество в едно“.

 

 

 

 

 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.