Победа и загуба за 14-годишните ни хандбалистки

Силна игра направиха девойките от ХК „Панагюрище“ тази неделя в зала „Арена Асарел”. Панагюрският клуб бе домакин на първия турнир от зоналното първенство за 14-годишни девойки.

В битката с отбора на „Хасково” реализираха победа с резултат 23:8 (13:2 на полувремето). В битката със Сливница понесоха загуба  с 20:11 (8:6 на полувремето). И въпреки това играта им беше и качествена, и спортсменска. Фотоокото на „Време“ запази спомен за мача със Сливница. В първата част хандбалистките на Любка Карагьозова играха със силна инерция и само малшансът ги остави на две точки след съперничките им. Във второто полувреме обаче играта им загуби устрем, а няколкото поредни попадения в тяхната врата ги накара да отстъпят в реализацията на головите положения.

Отборът загуби и естествено момичетата се тръгнаха натъжени. Но навярно си знаят – това е част от един процес, в който има и победи, и загуби, а най-голямата победа е тази над себе си. А в това отношение те са победители!

Отборът на ХК „Панагюрище” беше в състав: Дарина Кирилова, Божидара Карагьозова, Аделина Футекова, Шинка Филипова, Цветелина Пашова,Теодора Панова, Габриела Щрангова, Даниела Куртакова, Ваня Шиндарова, Венета Николова, Екатерина Баракова, Милка Юрукова, Петя Калагларска,Станислава Петрова.

На 1 ноември Панагюрище ще бъде домакин на първия турнир от зоналното първенство за 16-годишни девойки, в който ще участват четири отбора.Турнира ще започне в 10.00 ч. в зала „Арена Асарел”.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.