Серия уикенд турнири за хандбалистките

Серия спортни уикенди стартираха за хандбалистките на Панагюрище. На 2 ноември 12-годишните пътуваха за Свиленград и записаха две победи.

На 3 ноември 19-годишните пътуваха за Сливница, където участваха в първия турнир от зоналното първенство за 19 г. девойки заедно с отборите на Хасково  и  Сливница. По наредба, когато в група са три отбора, два от тях играят по две срещи, защото всеки отбор в зоналното изиграва 8 мача, след това е Зоналният финал и след него Държавният финал. (Отбор, който не е участвал в зонално първенство, няма право да участва на Държавен финал и Купа България). В този първи кръг отборите на Панагюрище и Сливница трябваше да изиграят по две срещи по между си и по една среща с Хасково. Панагюрки загубиха и трите мача първия – със Сливница,  с резултат 24:13, втория от Хасково с 23:20 и третия отново със Сливница с 25:21.

През януари 19-годишните ни хандбалистки ще играят на следващия зонален кръг.

За Купа България –жени жребият отреди Панагюрище да срещне претендента за Купата – Свиленград на 25 ноември от 14.00 ч в зала „Арена Асарел“. В този отбор играят три панагюрки: вратарката Тотка Дойкинова и близначките Стефка и Петя Цветанкови.

 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.