Инж. Делчо Николов оглави „Асарел Панагюрище Здраве“

Промени в състава на Съвета на директорите на „Асарел Панагюрище Здраве“ АД настъпиха в края на ноември при поредното заседание на Съвета. За председател на Съвета на директорите е избран инж. Делчо Николов, изпълнителен директор на „Асарел-Медет“ АД. От състава е освободен Николай Господинов, поради изпълнение на оперативни дейности в „Уни хоспитал“. Съветът вече е от пет човека. Освен инж. Николов негови членове са още Йордан Пейчев, изпълнителен директор на АД-то, и Цветан Диманов от „Полимед“. Член на съвета на директорите е и Лушка Паланкалиева. Д-р Михаил Михайлов е избран за член на Съвета, като той ще отговаря за оперативното изпълнение на решенията на органа, както и на комуникационната политика на дружеството.

„Избирането на инж. Николов за председател на Съвета на директорите на „Асарел Панагюрище Здраве“ АД говори, че „Асарел-Медет“ продължава да провежда последователната си политика по отношение на „Уни хоспитал“ и подкрепа за развитието на панагюрската болница“, каза за „Време“ д-р М. Михайлов.

Управител на панагюрската болница в момента е доц Силви Кирилов, който пое поста след освобождаването на д-р Лучия Добрева. Модернизираната панагюрска болница с ново име „Уни хоспитал“ бе официално открита на 11 юни 2016 г. с личното участие на премиера Бойко Борисов. „Асарел Панагюрище Здраве“ АД е дружеството инвеститор при изграждането и модернизирането на новата панагюрска болница, като основният финансов източник бе „Асарел-Медет“ АД . Инициатор и вдъхновител на „Уни хоспитал“ бе проф. д-р Лъчезар Цоцорков.

Един отговор на “Инж. Делчо Николов оглави „Асарел Панагюрище Здраве“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.