„Лайънс клуб“ и супермаркети „Дани“ с благодарност към панагюрци

55 човека от общината бяха подпомогнати с хранителни продукти с инициативата „Купи и Дари“

55 човека в затруднено и тежко материално положение от община Панагюрище бяха подпомогнати от благотворителната инициатива „Купи и Дари“, проведена съвместно от „Лайънс клуб“ – Панагюрище и веригата хранителни супермаркети „Дани“ в периода от 9-ти декември 2017 г. до 4-ти януари 2018 г. В акцията можеше да се включи, всеки който пожелае – като закупи хранителни продукти и ги остави на специално обособени за целта места в хранителните супермаркети „Дани“.

Кампанията се провежда за трета поредна година и се превърна в традиционна за панагюрския „Лайънс клуб“.

Тазгодишната акция се проведе на два етапа – първи до 22 декември, като със събраните продукти бяха подпомогнати 30 човека и втори до 4-ти януари 2018 г., като с хранителните продукти бяха направени 25 торбички за хора в нужда.

„Лайънс клуб” – Панагюрище и ръководството на веригата хранителни супермаркети „Дани“ благодарят на всички хора включили се в кампанията за подкрепата, която оказаха по време на поредната съвместната благотворителна инициатива „Купи и Дари“, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. Те изказват своята благодарност и на служителите от звено „Домашен социален патронаж“ на Община Панагюрище, с помощта на които продуктите достигнаха до хората в затруднено положение.

„Благодарим, че отворихте сърцата си за да дарим радост и топлина на хората в нужда“, заявяват организаторите на кампанията

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.