Проект на ученици от ОУ „20 април“ за Националния конкурс „Посланици на здравето” е номиниран за участие във втората фаза – реализиране

Проект на ученици от ОУ „20 април“, с който те се включиха в надпреварата в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето” е номиниран за участие във втората фаза – реализиране. Проектът е дело на учениците от VІ А клас и техния класен ръководител и учител по човекът и природата Недка Христоскова.

Националният ученически конкурс „Посланици на здравето“ се организира от Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, Министерството на младежта и спорта, Министерство на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисия в България и се провежда в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г.

Интересни, полезни и разнообразни дейности са планирали шестокласници в проекта си „Учим се да учим и живеем здравословно”, който е подготвен по втората подтема на конкурса „Храни се здравословно и спортувай редовно”.

Втората фаза на конкурса стартира на 25 декември 2017 г. и ще продължи до 10 май 2018 г., когато проектите ще бъдат реализирани и отчетени.

Експертна комисия ще оцени проектите след приключване на дейностите, а официалното награждаване на крайните победители ще бъде през юни в сградата на Министерство на здравеопазването.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.