Осигурени са средствата за наградния фонд на „ASAREL BULGARIA OPEN”

През 2018 г. Панагюрище ще е домакин на най-престижния международен турнир по тенис на маса у нас „Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open“ между 15 и 19 август.

„Наградният фонд ще бъде увеличен с 30 000 долара спрямо предходното издание и ще е в размер на 160 000 долара. Парите са осигурени чрез спонсорски договор с китайската логистична компания „Seamaster“, от международната федерация по тенис на маса /ITTF/ като бонус за отличната организация на третото издание и от Пенсионно осигурителна компания „Съгласие“, която е традиционен спонсор на събитието. За втора поредна година „ASAREL BULGARIA OPEN“ е включен в официалния календар на Министерството на младежта и спорта като едно от най-значимите спортни събития на България и ще получи финансиране и през 2018 г. Получаваме финансова подкрепа и от Община Панагюрище“, съобщи председателят на основния организатор СНЦ „Асарел България Оупън“ Иван Александров. „Асарел-Медет“ АД продължава да бъде генерален спонсор като осигурява отлични условия в построената по модела на публично-частното партньорство прекрасна зала „Арена Асарел“, уточни той.

Иван Александров призова за подкрепа компаниите от общината и региона, което ще гарантира още по-високо ниво на организация и провеждане на четвъртото издание на турнира.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.