Супервизия на лични асистенти, социални асистенти и домашни помощници по проект „Предоставяне на интегрирани услуги в домашна среда в община Панагюрище“

Във връзка с изпълнение на Проект „Предоставяне на интегрирани услуги в домашна среда в Община Панагюрище“ по Процедура „Независим живот“, финансирана по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020 година“ по Договор № BG05M9OP001-2.002-0250/28.04.2016 година, в периода от 01.11.2017 г. до 19.01.2018 г. се организираха супервизии на наетия по проекта персонал, съгласно Дейност 8: „Консултиране, предоставяне на психологическа подкрепа и супервизия на персонала, предоставящ услугите.“ Бяха засегнати теми като: „Синдром на професионално прегаряне (Бърнаут)“; „Обмяна на добри практики и опит“; „Проблемни ситуации, породени от отношенията между двете страни на проекта“; „Адаптирани разговори“; „Мотивиране на целевата група“; Обсъждане на казуси – обмяна на добри практики.

Водещи на супервизията бяха специалистите от Звеното за помощ в домашна среда – Нина Калоянова (психолог), Лушка Радулова (медицинска сестра) и Гинка Царска (социален работник).

Супервизия бе организирана и на екипа за управление на проекта.

Част от засегнатите теми бяха „Асертивен тренинг“ и „Синдром на професионално прегаряне (Бърнаут)“.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.