НА 5-ТИ ФЕВРУАРИ „ОПТИКС“ ОТКРИВА НОВА ИНВЕСТИЦИОННА ПЛОЩ

Тази година компанията поставя акцент на възраждането на една традиция за панагюрци

Стрелбищен комплекс „ОПТИКС“ е дългоочакван проект за екипа на компанията, който ще може да изпитва оптичните си изделия за стратегическия и ловния пазар в новия комплекс. Освен за производствените цели, стрелбището ще бъде отворено за всички, които имат професионален интерес към боравенето със стрелково оръжие, за любители на точните изстрели и всички, които проявяват любопитство към съвременните оптични и стрелкови техники.

Комплексът е предназначен за провеждане на стрелби с всякакъв вид огнестрелно оръжие  на 50-метров полузакрит коридор. Атракция ще бъде мултимедийното стрелбище, което ще предоставя възможност за усъвършенстване на уменията по стрелба.  Ще представя реалистични ситуации на лов на едър дивеч и птици, тренировъчна стрелба по подвижни и неподвижни виртуални мишени, участие във виртуални тактически мисии.

Зоната на стрелците е отделена от зоната на зрителите, съгласно издадения лиценз на дружеството. Безопасността при стрелби ще бъде гарантирана и обезпечена от инструктор по стрелба.

Денят на инвестициите в производствена площ и капацитет на компанията – 5-ти февруари, е традиция, която ръководството следва през изминалите години. С новата инвестиция под знака на почти 20-годишната си история производствената площ на компанията се разполага на повече от 84 701 кв. м

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.