Пиесата „Всичко или нищо” с Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще гостува в Панагюрище

Пиесата „Всичко или нищо” с Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще гостува в Панагюрище следващата сряда, 28 февруари. Началният час е 19,00, а мястото – голямата зала на Театъра Дом-паметник.

Всичко или нищое пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Автор и режисьор на пиесата е Лиза Шопова, сценография и костюми – Антония Попова, музикално оформление – Светлин Къслев. Продуцент е Лилия Грънчарова.

 Всичко или нищо разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

„Скъпи почитатели на театралното изкуство, очакваме Ви!“, заявяват организаторите.

Билети може да закупите на касата на Театъра, както и в мрежата на Eventim.bg

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.