Панагюрски фотографи ще представят своя изложба в Казанлък

Членовете на “Фото клуб Панагюрище” ще представят своя съвместна фотоизложба под наслов “Светът през обектива на панагюрски фотографи” в  Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства в Казанлък. Откриването ще се състои на 6 март от 17,30 ч.

Присъстващите ще имат възможност да се насладят на кадри, представящи различни удивителни кътчета от света – близки и далечни, познати и непознати, уловени мигове с обективите на фотографите Костадин Костадинов, Спас Узунов, Николинка Дееничина, Манол Кроснаров, Николай Николов,  Диана Дееничина, Ани Лазарова и Гeорги Гечев.

Премиерата на фотоизложбата “Светът през обектива на панагюрски фотографи”, се състоя през 2017 г. в Исторически музей – Панагюрище, като тогава предизвика огромен интерес. За предстоящото представяне фотосбирката е обогатената с още красиви фотографии.

„Фотографията е изкуство и страст, която запечатва прекрасни мигове и красиви гледки“. Под този наслов група любители на фотографията, през февруари 2015 г. създават своя „Фото Клуб Панагюрище”. По-късно те регистрират Сдружение с нестопанска цел, с предмет на дейност – развиване, насърчаване и популяризиране на фотографията като вид изкуство. „Фото Клуб Панагюрище” прави множество свои сбирки, организира самостоятелни фото-пленери в различни красиви и екзотични кътчета на страната и чужбина. В настоящата изложба се представят фотографии от красива България, Европа, Азия, Южна Америка и Африка.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.