Осмокласници в Think, Act & Sing

На 27-ми март осмокласниците от езиковите паралелки в СУ „Нешо Бончев“ с подкрепата на техните учители по английски език Анна Стайкова, Снежа Симеонова и Силвия Бобекова се презентираха нестандартно в седмицата на Бончевите празници. Във фоайето на 3-ти етаж тинейджърите съвместно с техните родители и учители показаха, че могат заедно да мислят, действат и пеят.

Интерактивното събитие протече в 3 части. В първата част THINK екипи от родители и ученици, които не са в пряка роднинска връзка помежду си, се сдобиха с нови знания, участвайки в образователната игра Кахут. Те провериха и надградиха своите знания за различни области от ежедневието – учениците, превеждайки, подкрепяха родителите.

Във втората част ACT младите хора презентираха осемте вида интелигентности и представиха скечове. Впоследствие аудиторията беше анкетирана, за да се провери техният тип интелигентност. В атрактивни сцени бяха представени предимствата и недостатъците на новите технологии, част от ежедневния ученически живот, и ползите от новия природен център.

В третата част SING, пеейки песента Heal the World на караоке, учениците подсказаха на всички, че земята плаче и има нужда от нас, хората, за да направим света по-добро място за живеене. Нестандартната изява на осмокласниците въздейства презареждащо и  освежаващо на родители и гости, а ученици и учители бяха удовлетворени!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.