В двора на СУ „Нешо Бончев“ випуск 2018 раздаде покани за бал след сигнал за евакуация

Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация. Малко преди голямото междучасие на 15-ти май всички ученици бяха призовани в двора на училището, очаквайки това да бъде поредната проверка на готовността за реагиране при бедствия. Но след тревожния сигнал за евакуация прозвуча весел ученически глас, който в рими благодари на учителите за грижите, подкрепата, знанията и уменията, които да давали през годините на дванадесетокласниците.

Учениците от випуск 2018, усмихнати и развълнувани, раздадоха специални покани за абитуриентската си вечер на своите преподаватели. Поканата абитуриентски паспорт за последно общо пътешествие с печат „Допуснат“ впечатли с креативността си всички получатели. Разноцветни балони и бляскави конфети оцветиха вълнуващия момент.

Бончевци очакват с нетърпение балната вечер на випуск 2018, която ще се състои на 25-ти май от 20 часа в „Арена Асарел“, но емоционалното начало по пътя на забавленията ще бъде отново в двора на СУ „Нешо Бончев“.

Екип „Журналисти в действие“,
Проект „Твоят час“, СУ „Н. Бончев“

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.