Невероятно огнено шоу на отбора на Норвегия във втората вечер на Световното по фойерверки

Втората вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’ 2018 започна с концерт на рок група „SLIPPERS”.

Концертната програма продължи с изпълненията на МИХАЕЛА ФИЛЕВА. Многобройната публика на площад „20-ти април” посрещна с викове и бурни аплодисменти популярната млада певица.

Кулминацията на вечерта бе впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище.

За жителите и гостите на града, подгряваща заря бе подготвена от панагюрската фирма „Огнена хризантема” ЕООД.

Невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Норвегия, както по време на фойерверк-шоуто си, което не се оценява от журито, така и в самата състезателна програма – пиро-музикалното си шоу.

Отборът на Норвегия бе оценяван от жури в състав Никола Белишки – кмет на община Панагюрище, Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности“, Георги Павлов – заместник-кмет „Стопански дейности“, Ивайло Василев – директор „Инвестиционни проекти и развитие“ на „Асарел-Медет“ АД, Желязко Гагов – директор „Маркетинг“ на „Оптикс“ АД.

Наблюдател на първенството е Татяна Шерстюк – представител на фирма „Орион Арт” – Москва, Русия.

След състезателната програма на отбора на Норвегия, вечерта продължи с концертна програма на рок бандата „АХАТ“.

Днес, 28 май, концертната програма е с начален час 20:00 часа. Първи на сцената ще излезе младият талант от Панагюрище ДЕЙВИД БЕЛИШКИ, а след него певицата ХРИСТИАНА ЛОИЗУ и българската музикална група „DEEP ZONE PROJECT”.

Подгряващата заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа, а след нея ще се насладим на свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Украйна.

Третата вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘ 2018 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на рок група „VOICE AND FINGERS“.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.