Детска градина „Брезичка” отпразнува своя 30-годишен юбилей (видео)

Брезичка

Много усмивки и настроение белязаха празника на ДГ „Брезичка”. Той се състоя на сцената на НЧ „Виделина” тази вечер. За да споделят милото тържество в залата бяха дошли развълнувани родители и гости, бивши учители и възпитаници.

С песни и танци малчуганите нарисуваха четирите годишни времена, като по този елегантен начин показаха на публиката колко интересен е животът в детската градина през цялата година.

От сцената, с приветствие към всички се обърна директорката на детска градина  „Брезичка” г-жа Радка Ножделова. Свой поздрав отправи и кметът на общината г-н Никола Белишки, който заедно със зам. кметът г-жа Галина Матанова бе специален гост. „Уважаема г-жо Ножделова, уважаеми преподаватели и служители в ДГ „Брезичка”, уважаеми родители, мили деца! Честит празник! Искам да изкажа своята благодарност към ръководството на детската градина, към целия персонал за грижите, с които те се отнасят към вашите – наши деца, към децата на Панагюрище. За това, че те посяват зрънцето на знанието, на любознателността, а това е основа за просперитета на всеки един. Благодаря и на Вас, родители, затова че се доверихте на тези хора и поверихте живата и възпитанието на децата си на тях. Искам преди да пожелая всичко най-хубаво на децата – най-вече здраве и късмет, те да напуснат след време детската градина с много приятелства, с много положителни емоции и готови за голямата наука в първи клас. Честит празник на всички! Знайте, че ръководството на община Панагюрище винаги ще бъде до вас! И нека много пъти по 30 години се празнува в Панагюрище и да пребъде детска градина „Брезичка”!“, каза г-н Белишки.

На празника беше и г-жа Галя Костова – прокурист на „Асарел-Медет” АД, която пожела от името на ръководството на минната компания и фондация „Асарел” много професионални успехи, здраве и лично благоденствие, за да пребъде доброто дело на панагюрското образование.

Поздравителни адреси детската градина получи от директори на панагюрски училища и други градини от общината, както и от бившата директорка на „Брезичка” – г-жа Атмаджова, от фирми и институции.

В музикалната програма със свои изпълнения взеха участие бившите възпитаници на градината: Надежда Ковачева и Евгения Ангелова, и Сияна Кокотанекова, която получи тази вечер своето свидетелство за завършено предучилищно образование.

Накрая на тържеството на всички деца от подготвителната група бяха раздадени също такива свидетелства.

Хореографията на танците, които малчуганите представиха на сцената, беше на Мария Бензарова.

Водеща на тържеството бе Магдалена Джолова.

И като на рожден ден, за градината имаше много подаръци от институции и фирми.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.