Нов ресторант кани с изискано меню

„Оптикоелектрон“ си покани гости в съботния ден на 15 септември, за да отпразнува официалния старт на ресторанта към хотел „Court inn“, разположен в района на тенис кортовете в Панагюрище. Церемонията бе открита от инж. Лука Гарчев в присъщия му приятелско-шеговит тон, а традиционната лента бе прерязана от председателя на Общинския съвет в Панагюрище Христо Калоянов и инж. Иван Гарчев, изпълнителен директор на „Оптикоелектрон груп“ АД.

Инж. Лука Гарчев

Хотел „Court inn“ функционира от миналата година, работи и ресторантът, а за деня домакините се бяха подготвили с красива блок маса с вкусотии и подбрани питиета. Шеф готвач ще е специалист, който не е от Панагюрище и е нает съвсем наскоро след внимателна преценка на неговите способности. Очаква се посетителите да се радват на подбрано и вкусно меню.

Хотелът разполага с отлично обзаведени стаи за самостоятелно настаняване, двойки, апартаменти и апартаменти лукс. За гостите са осигурени основните съвременни изисквания – интернет, прецизно обслужване, храна, други екстри. Екипът организира и кратки екскурзии из града и околностите му.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.