Спаска Тасева с нов мандат като председател на НЧ „Виделина – 1865“ (видео)

Спаска Тасева за пореден път получи доверието на членовете на НЧ „Виделина – 1865“ и бе преизбрана като негов председател. Това стана на 29 март, по време на Отчетно-изборното събрание на панагюрското читалище.

По време на събранието бяха избрани и членовете на читалищното настоятелство: Анна Горинова, Андрея Манев, Донка Терзийска, Ирина Ботева, Нистор Хаинов, Нора Кунчева, Петър Тодоров, Пламен Търкаланов, Стефан Рапонджиев и Димитър Найденов. За членове на проверителната комисия бяха избрани Георги Гергинеков, Николинка Дееничина и Павлинка Тушлекова.

Спаска Тасева представи отчет за дейността на читалището през 2018 г. и обобщи по-важното от изминалия тригодишния период.

Спаска Тасева благодари за доверието и обеща, че продължи да работи в посока привличане на млади хора в самодейните състави, привличане на средства и осъществяване на ремонта на сградата на читалището.

 

Отчетен доклад на Проверителната комисия на читалището за 2018 г. прочете Павлинка Тушлекова. Приет бе и бюджета на читалището за 2019 година.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.