Танцьорите на „Елинор“ с призове от Международен фестивал

Малките грации от танцовия състав към Центъра за личностно развитие в Панагюрище с треньор Елеонора Найденова участваха във втория Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“. Той се проведе от 5 до 7 април на Колодрума в едноименния град, а възпитаничките на Елеонора се представиха с най-новите си продукции и в мажоретните, и във фолклорните танци. Публиката на тридневната танцова феерия се радваше на над 600 хореографии в 16 различни танцови направления.

За малките красавици празничното състезание донесе само първи места. МС „Елинор“ и МС „Бейби Елинор“ с хореограф Елеонора Найденова спечелиха призовите места (купа и медали) при помпон (танцови композиции) и батон (парадни композиции) в своите възрастови групи.

Последният ден на фестивала, 7 април, сцената на спортната зала бе вдъхновена от фолклорните танцови изяви. След голямото вълнение хореографката Елеонора Найденова е много щастлива с резултатите на своите танцьорки от състав „Панагюрско съкровище“. В категория сюжетно-тематичен танц те заеха престижното второ място, както и трето място в категорията дивертисментен танц.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.