Съдови хирурзи преглеждат безплатно от 22 до 25 април

Безплатните профилактични прегледи от съдови хирурзи, които се извършват ежемесечно в МБАЛ „Уни Хоспитал“, през април ще се проведат от 22 до 25 април, влючително. Консултациите ще са от 9.00 до 13.00 часа всеки ден.

Клиниката по съдова хирургия в болницата в Панагюрище,  с началник доц. д-р Андриан Тонев, осигурява най-модерно диагностициране и лечение на почти всички артериални и венозни заболявания.

Специалистите от лечебното заведение припомнят, че оплакванията, свързани с венозни заболявания, най-често се изразяват в оток, тежест, дискомфорт, мравучкане или сърбеж по долните крайници. При т.нар. запушвания на вени се появяват симптоми като зачервяване, болка и затопляне на кожата над възпалената повърхностна вена или масивен оток, напрегнатост, болка, промяна в цвета на засегнатия крайник – при запушване на дълбока вена. В тези случаи е препоръчително да се потърси лекарска помощ.

До края на 2019 година ще продължи инициативата на съдовите хирурзи от болницата в Панагюрище да бъдат провеждани профилактични прегледи през последната седмица от всеки месец, за което няма да е необходимо Направление.

Телефони за предварително записване на час: 0357 88 581, 0357 88 582

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.