Букет от награди за “Уни Хоспитал“ в „Лекарите, на които вярваме“

На специална церемония на 29 май, в присъствието на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, специалисти от цялата страна получиха сертификатите си от инициативата на в. „24 часа“ – „Лекарите, на които вярваме“.

Шест лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“ получиха отличия – управителят на лечебното заведение – д-р Красимира Чачова-Ранчева, началникът на отделението по медицинска онкология д-р Росица Кръстева, началникът на отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия д-р Регина Хатър, началникът на отделението по лъчелечение д-р Захари Захариев, началникът на клиниката по гръдна хирургия доц. д-р Румен Филипов, началникът на отделението по кардиология д-р Стоян Гребенаров. Специални призове бяха предвидени за младите лекари, специализанти – от „Уни Хоспитал“ признанието е за д-р Александра Стефанова, специализант по пластична хирургия.

Номинациите са за 550 български лекари, посочени от техни пациенти, като добри професионалисти и хора.

„Лекарите, на които вярваме“ вече могат да бъдат открити и в интернет от пациентите чрез специална търсачка на онлайн изданието на „24 часа“. Търсачката дава цялата налична информация за специалистите, както и контакти, на които да бъдат открити от пациентите им.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.