Отборът по тенис на маса на “Асарел-Медет” стана втори в “Игри за добрини” (видео)

Отборът на “Асарел-Медет” стана втори в благотворителния турнир по тенис на маса “Игри за добрини”, организиран от Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД). Надпреварата се проведе тази неделя, 15 юни, в зала “Арена Асарел”, като атмосферата и тази година беше страхотна, защото хора с добри сърца се състезаваха за благотворителни каузи.

Стоян Лалков от отбора на „Асарел-Медет“ зае второто място в индивидуалната надпревара, а Стайко Стайков се пребори за третото място.

Отборът на „Асарел-Медет“ е първи в отборната надпревара, като е само на 5 т. в комплексното класиране след победителите от “Аурубис България”. Трети е тимът на АЕЦ “Козлодуй”, а четвърти – отборът на “Овергаз”.

Чекът от 2000 лв. ще подкрепи благотворителна кауза на “Аурубис България” и отива за фонда „Лечение на деца с хронични и други заболявания от региона на Средногорието“.

В края на церемонията по награждаването, председателят на „Асарел България Оупън“ Асен Попниколов заяви, че „Всички участвували в благотворителния турнир по тенис на маса „Игри за добрини“ ще получат билети за присъствие на тазгодишното издание на „Асарел България Оупън“.

Припомняме, че от началото на тази година Асен Попниколов е председател на Сдружение с нестопанска цел „Асарел България Оупън“, като замени на този пост Иван Александров, станал почетен председател на Сдружението.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.