236 асарелци получиха награди за професионализъм и лоялност

Двама Ивановци бяха удостоени с почетен знак „За заслуги към „Асарел-Медет“

Двама Ивановци бяха удостоени след решение на Управителния съвет с най-високото фирмено отличие „За заслуги към „Асарел-Медет“. Носители на престижното звание са инж. Иван Белишки – главен инженер „Минно планиране“, и Иван Петров – техник на електрически машини и апарати. Според утвърдения регламент лауреатите са избирани за „Най-добър в професията“ поне пет пъти в последното десетилетие и имат най-малко 20 години непрекъснат трудов стаж в компанията.

Признанието на ръководството и колегите си заслужиха още 107 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията“.

Призовете за лоялност бяха присъдени на 129 работещи в дружеството, които през 2019 година навършват 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет“АД или дъщерните дружества.

Специално изработените плакети бяха връчени на 20 август по време на стилна церемония в зала „Арена Асарел“, а семействата и близките съпреживяха този паметен за всеки момент.

„Вие сте най-голямото богатство на компанията. Нека всеки един от нас да мисли най-доброто не само за себе си, но и за колегата, съседа, Панагюрище и България“, заяви в приветствието си председателят на Надзорния съвет Димитър Цоцорков. Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов благодари на наградените за професионализма и лоялността. „Познавам лично всеки от Вас и съм горд, че сте пример за останалите“, обобщи той.

Присъстващите имаха възможност да видят малки видео портрети на свои колеги, събрани в лентата „Ръце и сърца“, която бе прожектирана по време на церемонията. Допълнителна пъстрота и настроение в тържеството внесоха танцьорите от Клуб по спортни танци „Импулс“, а обща снимка пред зала „Арена Асарел“ съхрани за фирмената история над 200 щастливи лица.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.