Три златни и едно сребърно отличия за СК „ОПТИКС“ от Гала вечерта по кик бокс – Young fighters

На 22 септември в град Пазарджик се проведе Гала вечер по кик бокс – Young fighters в две от най-атрактивните и силови дисциплини – K1 и Лоу кик. Специална покана за турнира получи и панагюрският клуб по кик бокс „ОПТИКС“, който се отзова със седем участника в конкуренция с 15 клуба от цялата страна.

Безапелационен шампион при мъжете в категория до 63 кг. стана Стайко Танковски, който умело комбинираше работа с крак и ръце от правилна дистанция и повали в нокаут противника си на финала след ритник с въртене. При юношите до 60 кг. Гаврил Христосков показа много сърцата игра с добър тайминг и успя да извоюва златната си купа на финала срещу много силен опонент от Перник. Стоян Солаков пък донесе третото злато за СК „ОПТИКС“ при децата, след като отказа противника си с точни комбинации от ритници и удари с ръце в тялото на опонента си.

При момичетата Силвана Байкова достойно защити името на клуба срещу по-едра и тежка противничка и донесе сребърна купа в категорията си. Треньорът Здравко Еров е много доволен и от представянето на Добри Байков, който получи дисквалификация, но взриви ринга с уроци по атрактивност с точни ритници, Николай Такучев, Цвятко Цветков и Мартин Цветков.

Галата в Пазарджик беше изключително важна за обиграване и демонстрация на упорития труд на състезателите на СК „ОПТИКС“, на които предстои държавно първенство в град Бургас на 5 октомври.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.