МЦ Панагюрище организира прегледи при ендокринолог в Стрелча

Прегледи при ендокринолог организира Медицински център – Панагюрище, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се проведат на 17  октомври (четвъртък) и 31 октомври (четвъртък) от 11.00 часа в приемен кабинет, ет.2, в поликлиниката в Стрелча.

Прегледите ще се извършват от д-р Христо Чалъков, който е началник на отделението по ендокринология и болести на обмяната в „Уни Хоспитал“. Отделението е е единственото специализирано отделение по ендокринология в област Пазарджик, като екипът му работи по всички ендокринни пътеки в съответствие със стандарта по ендокринология – по най-високото – трето, ниво на компетентност.

Специалистите алармират, че помощта на ендокринолог трябва да се търси при появата на симптоми като – бързо уморяване на фона на обикновено натоварване; постоянна сухота в устата и жажда, повишавания честота на уринирането, при което се отделят много по-големи от обичайните количества урина, сърбеж; рязко отслабване или напълняване; намаляване и повишаване на апетита; треперене на ръцете – тремор; ускорен сърдечен ритъм; постоянно лошо настроение и трудна концентрация, безсъние, повишена раздразнителност.

Пациентите, които ще се прегледат при лекаря специалист е необходимо да имат направление №3 или да заплатят такса.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 535

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.