Купи книга – дари надежда за дете в неравностойно положение

Общински ученически парламент към Център за подкрепа за личностно развитие-Панагюрище организира благотворителен книжен базар. Събитието „Купи книга – дари надежда” се провежда в дните от 4 до 10 ноември, от 10:30 часа, на площад „20 април”.

В рамките на месец младите парламентаристи, заедно с техния ръководител Цветелина Захариева, успяват да съберат около 300 книги, повечето от които реставрират, като заменят старите и похабени корици с нови. Всички членове на парламента обединяват усилия, водени от общата си кауза – да направят добро, да помогнат на дете в нужда.

Със средствата, събрани по време на базара, ще бъдат закупени дрехи, обувки, ученически пособия и неща от първа необходимост за дете от СУ „Нешо Бончев”, което живее с двамата си братя и майка си в неблагоприятни условия.

Благотворителният книжен базар е първата инициатива на Общински ученически парламент за тази учебна година. Тя е част и от Дни на духовността, посветени на будителството, които Община Панагюрище организира за шеста поредна година.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.