II Международен детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“ ще събере тук млади надежди от страната и региона

За втора поредна година професионалната спортна зала Арена Асарел в Панагюрище ще събере на свой терен 150 малки футболисти в Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“. Тазгодишното издание на турнира ще се проведе на 29 и 30 ноември, като ще противопостави 10 детски отбора на изявени футболни академии и школи от България и от Балканските страни.

Жоро Славчев, организатор по спортната част, бивш футболист на Левски

Вторият футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“ е за футболни отбори на деца от  набор 2009 и 2010, като организаторите продължават основната си линия за подкрепа на спорта при най-малките.  В рамките на събитието традиционно ще бъде организиран и приятелски „мач на звездите“, който ще противопостави футболни ветерани от предишното футболно поколение от България срещу Европейски сборен тим. „Целта на детския футболен турнир, е да амбицира все повече деца да спортуват и да играят футбол, както професионално, така и за забавление“, коментира Жоро Славчев, бивш футболист на Левски и организатор по спортната част на турнира.

Михаил Атанасов, управител Тракийски хотелиери, организатор

„Международният турнир Проф. д-р Л. Цоцорков и тази година, и в миналогодишното издание, показа, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се реализират големи спортни проекти, да се привличат международни спортни събития и професионални отбори за спортна подготовка“, допълни Михаил Атанасов, управител на „Тракийски хотелиери“, организатор на турнира.

В първия ден от турнира (29 ноември) ще се играят мачовете в групите в 2 полувремена по 20 минути, като входът за първия ден е безплатен, а за втория ден (30 ноември), когато ще се играят полуфинали, финалите и „мача на звездите“ билети се продават на символична стойност от 5 лв. за възрастни. Входът за всички деца и младежи до 18 години е безплатен.  Билети за Международният детски футболен турнир се продават в Ивентим. Жителите на Панагюрище могат да закупят своите билети на Хотелска Рецепция Каменград Хотел & СПА.

Заповядайте  на 29 и 30 ноември от 9.00 до 18.00 ч. на ул. „Кръстю Гешанов“ в Панагюрище, зала Арена Асарел на второто издание на Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.