Младежите от Общинския ученически парламент подпомогна семейство в затруднено положение (видео)

Доброволчеството е лична кауза, но и ценен опит. Чрез него, човек споделя и развива ценни умения – отговорност, работа в екип, комуникация.

В рамките на две седмици Общински ученически парламент към Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище проведе благотворителен книжен базар „Купи книга – дари надежда”. Със събраните средствата бяха  закупени дрехи, обувки, ученически пособия и неща от първа необходимост за тримата братя Денис, Стилян, Георги и тяхната майка, които живеят в неблагоприятни условия. С ентусиазъм и безкористност младите парламентаристи увлякоха в доброто си дело и други благодетели – Димитър Попов, Цветелина Терзова и Надежда Борисова.

Всички закупени подаръци бяха връчени на семейството вчера, 14 ноември, в Център за подкрепа за личностно развитие. Директорът на Центъра Недялка Наплатанова благодари на всички, включили се в каузата, като ги даде за пример за достойни граждани на общината.

За да засвидетелства подкрепата си към членовете и ръководителя на Общински ученически парламент, общинското ръководство изпрати Поздравителен адрес, чрез който изказа своите искрени благопожелания.

Благотворителният книжен базар бе първата инициатива на Общински ученически парламент за тази учебна година. Тя бе част и от Дни на духовността, посветени на будителството, които Община Панагюрище организира за шеста поредна година.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.