8 отбора от България и чужбина ще събере Вторият Международен детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“

Вход Свободен за 2-рото издание на турнира

Осем детски футболни отбора ще участват във Второто издание на Международния детски футболен турнир на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков в Панагюрище 29 и 30 ноември. За втора поредна година ФК Оборище – Панагюрище ще се изяви като отборът-домакин на турнира, който се провежда в зала Арена Асарел – Панагюрище. В спортното съревнование ще участват футболисти от набор 2009-2010 от ФК Вардар – Скопие /Северна Македония/, ФК Посейдон – Солун /Гърция/, ФК Витоша – Бистрица, ФК Левски – Раковски, ФК Миньор – Перник, ДФК Филипов – Казанлък, ФК Беломорец – Асеновград.

Международният футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“  се провежда съгласно правилата на Футбол 7, като и тази година спортното събитие се организира със съдействието на Българския футболен съюз.

Очаква се всички футболни отбори да пристигнат в Панагюрище още на 28 ноември като тогава е предвидено и тегленето на жребия за групите. Тазгодишното издание на футболното събитие ще се открие от организаторът на събитието по спортната част и бивш футболист Жоро Славчев на 29 ноември, петък, в 9.00 ч., в спортната зала Арена Асарел. Предвижда се мачовете да се играят цял ден на 29 и 30 ноември, като следобеда във втория ден ще се играят финалите на победителите в групите; следвано от награждаването и мачът на „звездите“ – български футболисти от по-предишното футболно поколение срещу сборен тим от Балканските страни.

Заповядайте на 29 и 30 ноември 2019 г. от 9.00 до 18.00 ч. на ул. „Кръстю Гешанов“ в Панагюрище, зала Арена Асарел на 2-рото издание на Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“! Входът свободен!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.