Запалихме празничните светлини (видео)

Традиционното тържествено запалване на светлините на коледната елха в Панагюрище и тази година се превърна в незабравим празник за жителите и гостите на града и даде тон на коледното настроение.

Усещането за празник и за наближаването на онова вълшебно време от годината завладя всички още с първото изпълнение на талантите от хор „Децата на Панагюрище“. Весели коледни песни изпълниха 170 деца, възпитаници на ОУ „Проф. Марин Дринов“, ОУ „20 април“, СУ „Нешо Бончев“, с музикални педагози  Величка Маслева, Стефка Стефанова, Пепа Филина, Иван Иванов, Юлия Богоева и Ани Пенева.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници ни пренесе и МС „Бейби Елинор” към ЦПЛР-Панагюрище с хореограф Елеонора Найденова.

С празничния спектакъл „Чудеса по Коледа” станахме свидетели на невероятно шоу, а водещ беше известният български илюзионист Боби Шоу, който с песни и танци вдигна градусите на настроението на малки и големи. Атракция в спектакъла бяха триметровият полярен мечок Миша и танцуващата панда Маша, които предизвикаха истински фурор сред децата.

На площад „20 април” пристигна и Дядо Коледа, който поздрави всички за предстоящите празници и покани кмета на община Панагюрище Никола Белишки за кулминацията на празника – запалването на коледните светлини.

Г-н Белишки пожела на всички здраве, много усмивки, топлина, много вяра и надежда за доброто бъдеще и даде началото на обратното броене до запалването на светлините на Коледната елха.

Всички заедно отброихме последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха и приказната украса на града, а празнични илюминации оповестиха заветния момент.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.