Емоционален 20 рожден ден в център „Дъга“

В Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, Дневен център за деца и/или младежи с увреждания „Дъга“ отбеляза своя 12-ти рожден ден. Празникът се проведе в напълно реновираните от Община Панагюрище помещения на втория етаж на сградата.

Екипът на социалната услуга и тази година направи тържеството вълнуващо и незабравимо, изпълнено с много усмивки, подаръци и изненади.

Празника споделиха г-жа Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности” на община Панагюрище, г-жа Анелия Караколева – началник отдел „Социални дейности и здравеопазване”, г-жа Мариана Дупелова – главен експерт „Социални дейности и здравеопазване”, г-жа Нина Калоянова – директор на ДЦПЛУ „Св. Св. Козма и Дамян“ и г-жа Людмила Иванова – управител на ЦНСТД „Закрила“.

Г-жа Матанова лично поздрави рождениците, като им пожела крепко здраве, късмет и благополучие. Тя подари на децата и на екипа индивидуални подаръци с лично послание, а на Центъра – коледна украса.

На рожден ден, като на рожден ден – имаше торта и весело парти, а децата се забавляваха с удоволствие. В празника се включиха и малките възпитаници на танцовата школа „Балканджии“ с ръководител и хореограф Петър Немски. Музикален поздрав отправи и сладкогласната Силвия Кемилова.

По повод Международния ден на хората с увреждания подаръци от Общинското ръководство получиха и в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Св.Св. Козма и Дамян”. Поздравителни адреси с най-искрени и топли пожелания бяха изпратени до клубовете за пенсионери и лица с увреждания на територията на община Панагюрище.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.