Ръководителят на Аварийно спасителната служба в „Асарел-Медет“ е номиниран за Пожарникар на година (видео)

Директорът на областната Дирекция по пожарна безопасност комисар Ангел Дудов връчи на 15 декември на победителите на областно ниво заповеди за награди „Писмена похвала”.

Отличените служители са:
1. Направление „Пожарогасене и спасителни дейности” –  Младши експерт Виден Кадьов, Велинград
2. Направление „Контролна дейност”
–    За служители с висше образование – инж. Красимир Писков, РСПБЗН-Пещера
–    За служители със средно образование – Александър Генчин противопожален участък в Септември
3.    В раздела за отличени представители на органите на държавната власт, местното самоуправление, юридически лица и граждани е номиниран Красимир Кръстев, работещ като инспектор „Пожарна безопасност“ към сектор „Безопасност и здраве при работа“ към Минно-обогатителен комплекс „Асарел Медет“ АД гр-Панагюрище. Номинацията е за съществен принос за осигуряването на пожарната безопасност и защита на населението за 2019 г.

Радостен съм, че усилията ни са забелязани, а ние имаме структура от професионалисти, добре оборудвани и подготвени да се отзоват при всяка възникнала критична ситуация не само в „Асарел-Медет“, но и в региона. Това дава сигурност и спокойствие, защото всички институции знаят, че на нас може да се разчита“, каза още Красимир Кръстев след като разбра за престижната номинация.

По време на Седмицата на пожарната безопасност през 2018 г. инж. Красимир Кръстев обясни по интересен начин на малчугани какво представлява професията пожарникар и защо е така важна
Реклами

От дружеството потвърдиха във фейсбук намонацията и посочиха, че Кръстев е любимец на всички, тъй като освен отличен професионалист, той е и лидер на волейболния отбор на „Асерл-Медет“ АД. Той ще се бори с номинации от цяла България за финалния приз..

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.