Министърът на туризма посети щанда на Община Панагюрище в туристическата борса „Ваканция и СПА Експо“

Община Панагюрище, в партньорство с Исторически музей – Панагюрище, участва в 37-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която официално бе открита днес, 13 февруари, в Интер Експо център, град София.

Това е поредна стъпка към позициониране на община Панагюрище като привлекателна дестинация със собствен облик и богато културно-историческо наследство, както и създаване на бизнес и инвестиционен климат в подкрепа на туристическия сектор.

Щандът на Община Панагюрище е част от Националния щанд на Министерството на туризма в Република България. Визията му съчетава традициите на времето с достиженията на съвременността.

Към представянето на община Панагюрище, до този момент, с цел да се запознаят с културно-познавателния туризъм на региона, с представения годишен културен календар, с историческото наследство и туристическите дестинации в общината, както и с организираните международните, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали, интерес проявиха стотици посетители на изложението и водещи туристически агенции, които изявиха желание да включат Панагюрище като част от бъдещите им дестинации.

Реклами

Щандът на Общината посети и лично министърът на туризма г-жа Николина Ангелкова, която изказа положителните си впечатления.

Тази година в туристическата борса се представят над 360 участника от 20 държави – национални туристически организации, туристически фирми, общини, курортни комплекси, хотелиери, авиокомпании, софтуерни компании, съпътстваща туризма индустрия, медии.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.