„Поздравъ отъ Панагюрище“ в навечерието на 3-ти март

Стоян Радулов, публицист и изследовател, журналист и поет, програмен директор на ТВ Туризъм и откровен родолюбец издаде втора част на „Поздравъ отъ Панагюрище“, част от поредицата „Нашето Панагюрище, моите панагюрци“. Книгата е в двете книжарници в града в, „Български книжици“ в София и онлайн – в http://knigabg.com/. И вече има своите нови-стари фенове, които в електронните медии неотменно и сърдечно поздравяват автора за очакваното ново изследване.

Книгата продължава с историите от миналото и днешното на Панагюрище в снимки, стари картички и разкази. Ние пък ще ви я разкажем в следващия си брой, а засега само казваме: Браво, Стояне! Читател на вестника тези дни възкликна: „Ама това е толкова работа, документи … и толкова бързо!“

Реклами

Така е. С всяко „щрак“ всред страниците на „Поздравъ отъ Панагюрище“ идва нова и нова и още по-интересна история или коментар под стар фотос, най-често предоставен от жители на общината.

Официалното представяне на книгата в Панагюрище този път ще предшества това в Столицата. Стоян Радулов събира фенове на 2 март, понеделник, от 18,00 ч. в НЧ „Виделина-1865“, а на 3 март, вторник, от 11 ч. ще се срещне с читатели в с. Баня в местното читалище „Пробуда“. Какъв по-хубав контекст от Националния празник за тази визионерска творба!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.