„Фото клуб Панагюрище“ стана на 5 години

„Фото клуб Панагюрище“ отбеляза своя пети рожден ден миналия петък, 6 март.

В началото на събитието бе приет отчета за извършените фото начинания през изминалата година. Той бе представен от председателя на клуба Костадин Костадинов.

По време на празничната вечер бяха обсъдени и нови творчески идеи, които да бъдат вписани в дневния ред на сдружението през започващата нова клубна година. Няколко интересни дестинации бяха набелязани да влязат във фокуса на обективите на панагюрските фотографи. Това е гаранция, че ще ни зарадват с красиви и запомнящи се кадри и през 2020 година.

Членове на „Фото клуб Панагюрище“ са: Ани Лазарова, Диана Дееничина, Нина Дееничина, Костадин Костадинов, д-р Николай Николов, Спас Узунов, Манол Кроснаров, Георги Гечев, д-р Николай Радулов и Борислав Чуклев.

Реклами

Зад гърба си панагюрските фотографи вече имат няколко изложби и участия в пленери, като събитията в клубния календар се увеличават с всяка изминала година.

Екипът на „Време“ пожелава на всички членове на клуба още много интересни пътувания и разбира се „На фокус!“

„Фотографията е изкуство и страст, която запечатва прекрасни мигове и красиви гледки“. Под този наслов група любители на фотографията, през февруари 2015 г. създават своя „Фото Клуб Панагюрище”. По-късно те регистрират Сдружение с нестопанска цел, с предмет на дейност – развиване, насърчаване и популяризиране на фотографията като вид изкуство. „Фото Клуб Панагюрище” прави множество свои сбирки, организира самостоятелни фото-пленери в различни красиви и екзотични кътчета на страната и чужбина.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.