В „Уни Хоспитал“ започна набирането на доброволци в преодоляване кризата с COVID-19

Приветствам първите доброволци, които изразиха желание да се включат в преодоляване на кризата с COVID-19 в МБАЛ „Уни Хоспитал“, сподели д-р Красимира Чачова-Ранчева, управител на лечебното заведение. Тези хора ще подпомагат в различни дейности персонала на болницата за превенция срещу разпространението на вируса, заяви д-р Чачова-Ранчева, уточнявайки, че към момента на територията на здравното заведение няма случай на пациент с COVID-19.

Желаещите да се присъединят към дейностите в преодоляване на кризата с COVID-19 в МБАЛ „Уни Хоспитал“, могат да се запишат на тел. 0357/88 581 или на e-mail: volunteers@unihospitalbg.bg.

Реклами

Със заповед на министъра на здравеопазването г-н Кирил Ананиев МБАЛ „Уни Хоспитал“ бе определена да е лечебно заведение за болнична помощ, в което се извършва и лечение и наблюдение на пациенти с COVID-19. В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се спазват заповедите и указанията за организация на работата при съмнение за заразен с COVID-19 на Министерството на здравеопазването и РЗИ – Пазарджик.

Стотици доброволци в цялата страна подпомагат лечебни заведения и общини в инициативи, свързани с борбата с COVID-19.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.