Тази седмица „Време“ е с безплатен брой

С коронки или без коронки във вените няма да станем по-благородни. Синята кръв на аристократите не се придобива, а се наследява. В тези времена пък коронките предизвикват уплах и не се знае дали в бъдеще ще върнат славата си на аристократичен символ.

По-благородни обаче можем да станем по много други начини. И първият е да не щъкаме излишно насам-натам, за да защитим себе си и близките си. И няколко генерали от екраните ни го повтарят от сутрин до вечер.

Призоваваме ви и ние – екипът на вестник „Време“. И ви подаряваме един брой ей така, безплатно. На познатите за разпространение на пресата места вече е новият ни брой и ще ви го предоставят безплатно всички разпространители, на които благодарим от сърце.

В него ще намерите абсолютно актуална информация за ситуацията в общината в ерата на коронките. Другата, национално популярната информация ще си я вземете от централните медии. Ние събрахме, не без усилие, мозайката на живота тук, около нас. И ви я предоставяме с пожелание за приятно четене у дома, удобно разположени на фотьойлите.

Припомняме, че най-добрият начин да излезеш виртуално навън е четенето, четенето на книги, а този път на вестник „Време“.

Доскоро и бъдете здрави!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.