„Уни Хоспитал“ осигурява 24-часова квалифицирана медицинска помощ при спазване на всички противоепидемични мерки

В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се осигурява 24-часова квалифицирана медицинска помощ на всички нуждаещи се, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Следвайки указанията за превенция и безопасност на пациентите в условията на пандемията от COVID-19, медицинските специалисти от МБАЛ „Уни Хоспитал“ съветват хронично болните пациенти да не спират да търсят лекарска помощ. В лечебното заведение стриктно се прилагат протоколите по превенция и контрол на инфекциите, като се следи за осигуряване максималната безопасност както на пациентите, така на персонала. Лекарите са категорични, че има спешни и неотложни състояния, които изискват болнично лечение и те не бива да бъдат подценявани.

Екипът от специалисти на „Уни Хоспитал“ е на разположение и в готовност да оказва висококвалифицирана медицинска помощ. В МЦ-Панагюрище, който е част от „Уни Хоспитал“, продължават да работят лекари по над 20 специалности, сред които ендокринология и болести на обмяната, кардиология, съдова хирургия, ортопедия и травматология, акушерство и гинекология.

За повече информация: тел. 0357/88 581

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.