Нора Шопова и Драгомир Драганов са водещи на новото предаване „Питай БНТ“

Още от този понеделник (20 април) зрителите ще могат да задават своите въпроси и да получават експертни отговори в „Питай БНТ“. Новото предаване ще се излъчва по националната телевизия всеки делничен ден от 19 часа и ще продължава до “По света и у нас”.

Новият формат на БНТ е насочен изцяло към зрителите и ще дава отговор и решения на важни за гражданите проблеми. Идеята на екипа е чрез експертите в студиото българските зрители да получат полезна информация и отговори на своите въпроси.

Водещи на предаването „Питай БНТ“ са младата и талантлива панагюрска красавица Нора Шопова и обаятелният и опитен Драгомир Драганов.

Питай БНТ“ ще бъде предаването на хората, които искат да зададат своите въпроси и не знаят към кого да се обърнат, на тези, които имат теми да споделят и на хората, които не спират да търсят отговори“, казва Нора Шопова и допълва: „Питай БНТ“ ще бъде мястото на обикновения човек, а ние ще бъдем гласът му и ще задаваме въпросите на всеки, които иска да попита и да бъде чут. Ние сме тук, за да помогнем на всички“.

„Питай БНТ“ ще бъде предаването, в което ще звучат единствено верните отговори. „Питай БНТ“ ще бъде предаването, което ще официализира информацията, защото ние сме Обществената медия. Ще бъдем доста сериозен екип, за да защитим тази мисия да сме гласът на хората“, допълва Драго Драганов.

Във всяко от предаванията на „Питай БНТ“ ще се дава думата на различни експерти, медиатори и анализатори, които да предават информация на зрителите, по конкретно касаещи ги въпроси и теми, а въпросите ще могат да бъдат зададени на официалната Facebook страница на предаването – fb.me/pitaiBNT, в сайта на БНТ, на електронната поща на предаването – pitai@bnt.bg.

Гледайте предаването „Питай БНТ“ всеки делничен ден от 19:00 по БНТ1.

Нора Шопова е сред най-успешните български лица пред обективите. Първата българка появила се два пъти на корицата на модната библия “Vogue”. Изгрява в телевизионния ефир като водеща на прогнозата за времето, но юридическото ѝ образование и постоянната жажда да се развива я водят към търсенето на нови формати. От началото на април е част от екипа на БНТ и е сред авторите на идеята за предаване, обърнато към ежедневието на хората.

Нора е завършила “Право” в УНСС, на 27 години. В успешната си кариера на модел снима фотосесии за едни от най-големите модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Ellе и др. Последните 8 години ангажиментите ѝ са предимно в САЩ, Западна Европа, Близкия Изток и Източна Азия и работи в най-големите модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в кампании за редица големи брандове в целия свят, включително Германия, Мексико, САЩ и Дания.

Носител е на наградата “Жена на годината“ на списание „GRAZIA“ в категория „Мода“ през 2014 г., а списание „Forbes“ я включва в класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ за 2015 и 2016 г.

Драгомир Драганов e един от най-обичаните и популярни телевизионни журналисти в Българска национална телевизия. Той е с богата телевизионна биография като водещ, шоумен и певец. Роден в София през 1971 г., завършва „Предучилищна педагогика“ в Софийския университет „Свети Климент Охридски“. А от 1992 година работи в Българската национална телевизия.

От 2000 г. е водещ на предаването „Чай“. По-късно Драганов е ангажиран и в проектите за българската Евровизия. Драгомир Драганов е едно от лицата на емблематичното ТВ и радио предаване „Полет над нощта“, където води заедно с Лара Златарева. Предаването обединяваше аудитория от зрители от различни страни по света. Специално за българите в чужбина и често по тяхно желание екипът организираше разговори в студиото с интересни личности от различни сфери на изява.

По време на предаването екипът поддържаше постоянна интерактивна връзка с аудиторията. Зрители и слушатели от различни държави изпращаха поздравления, мнения и препоръки. Сега отново му предстои да бъде модератор на кампания, в която ще бъде в постоянна връзка със зрителите. В „Питай БНТ“ той и Нора Шопова ще бъдат гласът на хората всеки делничен ден от 19 ч.

Източник: bnt.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.