Полицаи ще следят за реда по време на Великденските богослужения

По отношение на Великденските празници, Районното управление на полицията е предприело допълнителни мерки за осигуряване на безопасността на движение, сигурността на гражданите и най-вече спазването на противоепидемичните мерки. Това заяви гл. инсп. Петко Шотлеков по време на брифинга свързан със ситуацията в общината свързана с разпространението на COVID-19, провел се на 16 април в сградата на Община Панагюрище. В него взеха участие кметът на община Панагюрище Никола Белишки, гл. инсп. Петко Шотлеков – началник на РУП Панагюрище и д-р Красимира Чачова-Ранчева – управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“ и отец Атанас Манолов – архиерейски наместник на Панагюрска духовна околия.

Организацията, която сме създали се основава на комуникацията ни с архиерейския наместник отец Атанас Манолов. С него сме уточнили всички часовете за провеждане на всички богослужения в храмовете и сме подсигурили присъствието на полицейски служители“, заяви още гл. инсп. Петко Шотлеков.

Осигурени са допълнителни сили за четирите почивни дни. 44 полицейски служители ще бъдат допълнително ангажирани с различни мероприятия свързани с осигуряването на обществения ред и спазване на противоепидемичните мерки.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.