Силно представяне на таекуондистите на „Один“ в първото онлайн държавно първенство

При много голям интерес с над 260 участници се проведе първото онлайн държавно първенство по Таекуон-до ITF, не само за България, но и за Европа и света.

Състезателната дисциплина беше форма, като участниците бяха оценявани в реално време от 5-има съдии, подбрани от председателя на съдийската комисия на федерацията Желязко Гагов.

Изключително добро представяне направиха на таекуондистите от СК „Один“, като в турнирната част те завършиха с два много ценни златни медала – при черните колани при юношите – където Илчо Машев беше безапелационен, и при мъжете, където Петко Димитров се завърна от Холандия и след интензивни тренировки в условията на пандемия успя да демонстрира невероятен стил на игра.

Силвана Байкова пък се пребори за второто място при девойките червени колани, а Ники Такучев – при децата със зелени.

Подготовката на първенството отне няколко седмици. За първенството беше подготвена самостоятелна състезателна платформа с оригинална визуализация и следване на жребий. След тази първа успешна проява на българската федерация по Таекуон-до ITF, към този начин на състезание и самата платформа проявиха интерес федерациите на Гърция, Русия, Германия, Южна Африка и много други.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.