СУ „Нешо Бончев“ изпрати своите зрелостници (видео)

Емоционално, с усмивки, но и с нотки тъга на връх 24 май СУ „Нешо Бончев“ изпрати своите зрелостници от випуск 2020. Въпреки безпрецедентните условия, в които тазгодишните дванадесетокласници трябваше да завършат, те не допуснаха това да помрачи празника им.

Към двата класа дванадесетокласници се обърна с топли думи директорът на школото Веса Барова:

Днес се разделяме с вас и въпреки, че е раздяла се радваме и празнуваме, защото вие вече навлизате в живота със своите отговорности и заедно с нас започвате да живеете и да отговаряте за това да направим живота по хубав. Радвам се, че стигнахте до тук, че пораснахте, че вашите крила заякнаха“, каза тя.

Помнете, че ние се радваме на вашите успехи и за нас най-големия подарък е да чуем, че сте успели, и че с любов правите това ,което искате и обичате.“ Това бяха думите, с които класният ръководител на 12 „а“ Василка Навущанова се обърна към абитуриентите.

Към зрелостниците емоционални думи каза и Снежа Симеонова, класен ръководител на 12 „б“ клас.

Пораснахте много бързо, но и много красиво. Натрупахме спомени в училище, но и не само в училище, попътувахме, видяхме други култури. Не забравяйте, че само в уплътнените мигове на времето човек може да намери собствената си реализация и да направи света малко по-добър. Така, че мили мои, вървете по пътя си ангажирани, не се отказвайте от трудностите, а просто ги преодолявайте и следвайте мечтите си. Светът има нужда от вас и от вашата младост.“

От своя страна зрелостниците от випуск 2020 на СУ „Нешо Бончев“ благодариха с не по-малко емоционални думи от тези на учителите си. „Благодарим ви за вашия стремеж и усилия да усъвършенствате нас като личности, за всички житейски уроци, които ни дадохте, за любовта, за куража да вървим с високо вдигната глава и да не се отказваме от целите си“ бяха част от словата отправени към преподавателите.

Официално бе предадено знамето на училището от досегашния на новия знаменосец.

Всички учители получиха от випуск 2020 специални награди „Оскари“ за тяхната отдаденост, напътствия и приятелство.

В края на събитието в небето на училището абитуриентите пуснаха цветни балони.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.