Клъстер Средногорие стартира и в Антон и Чавдар

Програмата на BASE “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” организирана от Клъстер Средногорие, стартира и това лято. Тя предполага 12-седмичен курс а проявилите интерес към обученията хора с бизнес идеи. Групите са до 25 човека и обучението включва теоретична част, решаване на практически казуси и работа в екип.

В рамките на обучението участниците ще бъдат подпомагани да разработят детайлно и професионално своите бизнес планове, така че да имат готовност за стартиране на идеите си. Трима от тях накрая ще получат парична подкрепа.

Реклами

Откъде да се започне, как става регистрацията на фирма, какви са принципите на рекламата и изобщо на комуникирането с обществеността за постигане на популярност и пр. принципни теми ще подготвят наистина всеки с добра бизнес идея за старт.

Обучението е за амбициозни хора, не крият организаторите и подчертават, че целта на програмата е да направи по-предприемчиви и печеливши хората от общностите, в които функционира клъстерът, за да останат те по родните си места и да бъдат щастливи в родните си домове.

Стартът на програмата в Панагюрище вече бе даден. Сега от клъстера ни информират, че започва записването на кандидати от общините Антон и Чавдар. Крайният срок е 14 юли.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.