„Асарел-Медет“ ще обявява свободни позиции в BULGARIA WANTS YOU

ИВАН И АНДРЕЙ ПОСОЧИХА ДРУЖЕСТВОТО КАТО НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР НА ПЛАТФОРМАТА

„Асарел-Медет“ АД се включи в мултимедийната платформа BULGARIA WANTS YOU. Тя бе представена официално вчера от продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, а на събитието присъства и Михаил Атанасов, управител на „Тракийски хотелиери“ ЕООД.Иван и Андрей разкриха пред поканените предприемачи, журналисти и общественици, че генералната им цел е да се популяризира България като добро място за живот и успешно кариерно развитие.Според тях един от начините това да се случи е да се привлекат българите, работещи в чужбина, както и да се мотивират сънародниците ни да останат у нас чрез възможности за атрактивна работа и информация за шансовете и стандарта на живот, които са представени в платформата. Идеолозите на BULGARIA WANTS YOU чрез сайта ще попуряризарат обяви за работа от най-успешните и социално-ориентирани компании у нас, както и от още много представители на дребния и среден бизнес от цялата страна. В презентацията си Иван и Андрей посочиха „Асарел-Медет“ АД като надежден партньор на кампанията.

„Ние сме с ясното съзнание, че в 21-ви век хората са достатъчно свободни и мобилни, за да пробват различни варианти за своето бъдеще. Но искрено вярвам, че да успяваш у дома, при семейството, може да бъде малко по-лесно“, заяви Андрей Арнаудов.

Платформата предлага специален „калкулатор“, чрез който можем да изчислим дали предлаганата заплата ще отговори на стандарта ни на живот, като системата отчита особеностите в различните региони на България.В мултимедийния проект може да откриете видеа за отделни градове, както и вдъхновяващи истории на успели у нас българи. Като част от проекта „Асарел-Медет“ ще публикува в платформата свободни позиции както в предприятието, така и в дъщерните си дружества.

Реклами

От вчера всеки онлайн потребител може да разгледа подбрани предложения за работа от специалната селекция работодатели в България на www.bulgariawantsyou.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.