„Асарел-Медет“ АД раздава 218 награди за професионализъм и стаж

„Асарел- Медет“ АД спази традицията и раздава 218 награди по повод професионалния си празник. Отличията получават определените от своите колеги за най-добър в професията. Заслужени награди получават и тези, които имат 25, 30, 35 и 40 години непрекъснат трудов стаж в дружеството.

Реклами

През тази година за пръв път бяха връчени и награди за 45 години в компанията. Нейни носители са председателят на структурата на КНСБ в предприятието Марко Гергински и управителят на „Асарел-Ремонт“ ООД инж. Иван Игнатов. „Сякаш бе вчера първият ми работен ден. На 25 ноември 1975 години отидох във фабриката и началникът ми показа един разглобен двигател с командата: „Почвай го!“ Аз гледах гузно, защото можех само да чета схема, но за месец-два влязох в час“, връща се с усмивка назад синдикалистът.

Сред първите наградени бяха и служителите с 4 асарелски десетилетия в трудовата си книжка Магда Джунова, Минка Мильова и Иван Заеков. Същият стаж в „Асарел-Медет“ има и изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов. За носител на почетния знак за заслуги към предприятието бе определен енергетикът инж. Тодор Ангелов. Отличията за най-добри мениджъри бяха присъдени на инж. Здравка Кърпаров, инж. Мариела Джиджинкова, инж. Стоил Трошанов, инж. Петър Дерменджиев, инж Тодор Пъков и Димитър Димитров.

Благодарността си към всички колеги и носителите на отличия изрази прокуристът на дружеството Галя Костова. В приветствието си тя подчерта, че духът на празника е в душата на всеки, защото този дух носи силата на позитивизма, чувството за общност и удовлетворението да предадеш своята енергия на човека до теб, да му подадеш ръка, да го подкрепиш и мотивираш.

Днес своите отличия получиха и колегите от дирекциите „Финансово-икономически дейности“, „Инвестиционни проекти и развитие, както и обогатителна фабрика „Асарел“ – смени „А“, „Б“ и „редовна“, и отделите „Минно инженерство“, „Строителство“ и „Доставки и логистика“. През следващите дни награждаването ще продължи, като този формат бе избран от ръководството заради превантивните мерки срещу пандемията от СОVID-19.

Празничният ден започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от свещеноиконом Атанас Манолов – архиерейски наместник на Панагюрската духовна околия, и отец Ангел Разградлиев пред фирмения параклис „Света Богородица Живоприемен източник“. „Нека имаме вярата, че Господ и свети Иван Рилски ще изпратят здраве и благодат на всички работещи тук и техните семейства, за да продължат добрите си дела“, заяви след водосвета отец Атанас Манолов.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.