„Асарел-Медет“ АД с няколко приза от Минната камара

„Асарел-Медет“ АД получи няколко от призовете на ежегодните награди на Българска минно-геоложка камара, които бяха раздадени по случай Деня на миньора.

В категорията „Безопасност и здраве“ – за постигнат нулев трудов травматизъм през 2019 г., удостоверено с документ от Националния осигурителен институт, наградата бе за „Асарел-Ремонт“ ООД с управител Иван Игнатов.

Реклами

Друг приз, който „Асарел-Медет“ АД получи е в категория „Грижа за природата“ – за липса на нарушения и санкции във връзка със спазване на екологичните норми през 2019 г., удостоверено с документ, от РИОСВ.

Награда за социално-отговорна кампания на дружество от минерално-суровинния бранш „Асарел-Медет“ АД сполучи за проект „Подкрепа на местни предприемачески проекти“.

Следващата награда за минната компания бе за активно участие в Национална дарителска кампания за подпомагане справяне с епидемията от COVID-19.

Награда за принос към българската минерално-суровинна индустрия – грамота за годишнини на активни членове на БМГК получи за 55 години от функционирането си „Асарел-Медет“ АД.

Фондация „Асарел“ връчи Награда за най-добър студент на МГУ „Св. Иван Рилски“ на Даниел Янчев (специалност „Разработване на полезни изкопаеми“, ІІ-ти курс, успех мн. добър 5,10).

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.